پلوی تند با مرغ یا میگو
-
● مواد لازم :
مرغ یا میگو |
۳۰۰ گرم |
گوجهفرنگی فیله شده |
۳ عدد |
فلفل چینی قرمز |
۳ عدد |
کنسرو ذرت |
یک پیمانه |
گرد سیر و زعفران سائیده شده |
نصف قاشق چایخوری |
کره |
۵۰ گرم |
سیبزمینی سرخ شده |
۴ عدد متوسط |
قارچ |
۲۵۰ گرم |
برنج |
۵ پیمانه |
پیاز داغ |
۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز |
به مقدار لازم |
● طرز تهیه پلوی تند با مرغ یا میگو :
ابتدا سینه مرغ یا میگو را به اندازه یک بند انگشت خرد کرده و در کره سرخ کنید سپس پیاز داغ، پودر سیر و زعفران را به آن اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید.
در مرحلهٔ بعد، گوجهفرنگی فیلهشده و قارچ ورقه ورقه شده را با کمی آبلیمو در روغن با حرارت تند قرار دهید و زمانیکه آب آن کشیده شد، به مواد قبلی اضافه کنید سپس فلفل چینی خرد شده و ذرت را با نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و بگذارید بپزه، برنج را آبکش کنید و از مایه فوق، لابهلای برنج بریزید و آن را دم کنید.
پس از نیم ساعت، برنج را در دیس بزرگی بکشید و سیبزمینیهای سرخ شده را اطراف برنج بچینید و یک فلفل درسته را روی برنج که بهصورت کوه بالا آمده، بگذارید و با کمی ذرت آن را تزئین کنید.
منبع : ماهنامه طمطراق
:: موضوعات مرتبط:
طرز تهیه انواع شرینی و غذاها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 534
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2